aparador blueprom isona

Obrim oficina al Pallars

Blueprom Team, Canal de comunicació
  • Blueprom

    Hem obert oficina a Isona i Conca Dellà per informar dels projectes que tenim a la zona. Allà podreu saber de primera mà com seran els projectes que dissenyem pel Pallars.

    Imatge
    aparador blueprom isona

    Energies Renovables Terra Ferma SL es va constituir l'any 2019, amb Sínia Renovables (Banc Sabadell) i BluePROM com a únics socis, amb la finalitat de desenvolupar projectes renovables a Catalunya.

    Tot i que aquesta aliança és força recent, els equips d'ambdues companyies tenen experiència desenvolupant projectes d'aquest tipus des del segle passat.

    Imatge
    Simulació de la Planta Solar Les Alzineres

    Tenim una cartera conjunta de 10 projectes fotovoltaics a Catalunya situats al Pallars, la Ribera d’Ebre i la Conca de Barberà. Tots ells amb el beneplàcit de la ponència d’energies renovables que sumen uns 250 MW.

    Si tots aquests projectes es construïssin generarien l'electricitat necessària per abastir unes 51.500 llars, estalviant l’emissió a l’atmosfera de 125.000 Tones de CO2.

    Tots els nostres projectes persegueixen la integració en el seu entorn humà i natural, així com la millora mediambiental dels espais on es situen. Volem aportar el nostre granet de sorra en la lluita contra el canvi climàtic i en aconseguir la independència energètica, tt i aportant beneficis socials, económics i ambientals al territori. 

    Ens podeu trobar cada dia a:

    Avinguda de Lleida cantonada Carrer Rambla
    25650 Isona (Lleida)

    Teniu terrenys de secà per la zona?

    Si es així, costeu-vos-hi i parlem-ne. Les condicions que oferim pel lloguer de terrenys són molt bones. A més, el nou Decret Llei 24/2021 ens demana acreditar un compromís de disponibilitat del 50% dels terrenys de cada projecte en fases més primerenques del que fins ara era habitual en projectes d'aquest tipus i per aquest motiu estem oferint incentius addicionals, durant un temps limitat, per a bonificar els propietaris més "matiners" en acordar l'arrendament dels seus terrenys, que podran rebre de cop el lloguer dels tres primers anys.

    Així mateix oferim participar del finançament dels projectes a totes les persones del territori que ho vulguin. Si esteu interessats en invertir-hi amb un risc molt petit, també us podeu dirigir a nosaltres.

    També cerquem ramaders d'oví i apicultors de la zona, ja que com podeu veure a la projecció que tenim a l'aparador, es poden crear sinèrgies interessants amb aquests sectors.

    Si trobeu l'oficina tancada, a la porta hi teniu el telèfon de la persona del nostre equip que està fent feina aquell dia per la zona.
    Parleu-hi i concertarem una trobada el més aviat possible.

    Us hi esperem!

    Últimes notícies