Ribera I

Planta Fotovoltaica La Ribera I

Blueprom Team, Canal de comunicació
  • Energia Fotovoltaica
  • Projectes
  • Tarragona
  • Terra Ferma

Degut als canvis normatius ha costat més del previst, però un dels nostres projectes nous ha arribat a informació pública. Un preciós projecte a la Ribera d'Ebre, al terme municipal de Garcia, desenvolupat de la ma d'Energies Renovables Terra Ferma.

Tot i haver passat ja un bon grapat de filtres, encara ha de fer molt camí per poder ser construït.

Es tracta d'un projecte de 15 MW al terme municipal de Garcia, amb seguidors a un eix que aportarà més de 30.000 MWh d'energia neta cada any, suficient per abastir d'electricitat 3.100 famílies i estalviar la emissió de 7400 T de CO2.

Podeu trobar la informació publicada oficialment en aquest enllaç.

Ribera I

En aquest projecte fem un èmfasi especial en la seva integració paisatgística. El terra sobre el que es situa es convertirà en un prat natural, amb espècies herbàcies i aromàtiques autòctones que afavoreixin la presència d'insectes polinitzadors i petita fauna. Això permetrà donar-li un ús ramader i apícola de gran qualitat.

Tot i estar relativament a prop del nucli de Garcia, no serà visible ni tan sols des dels miradors del poble i apantallarem els trams més propers a carreteres i camins d'esbarjo amb franges arbustives per reduir al màxim l'impacte visual que es pogués generar.

Ribera I

Notícies Recents